Julius 1år idag!

2009-01-29 @ 20:51:35

Idag för precis ett år sen, ja ganska precis på klockslaget, föddes vår Julius. Det var en rätt kämpig förlossning, inte olik den jag hade med Vilgot och som även denna gång slutade med snitt. Men vi var inte missnöjda för det, vår lille-bus hade ju sett dagens ljus och Vilgot hade fått sin efterlängtade lillebror.

Nu är lille-bus inte längre någon bebis, han är en stor-kille, större än många i sin ålder. Snart väntar dagis och allt vad det innebär. Det kommer att bli ett spännande och lärorikt år framöver, men så här på årsdagen vill jag gärna minnas hur det var när han var en alldeles nyanländ liten bebis, titta vilken go-grabb!





 
Bebis-Julius



 


Kommentarer
Postat av: Ulrika M

Åh, så söt han var...

Hälsa grattis från tremeningarna Simon och Elias, samt deras mor och far.

Ha en bra dag / Ulrika

2009-01-29 @ 20:55:58
Postat av: Elisabeth

Åh, hej Ulrika! Vad kul att du hittat hit!! Julius sover just nu, men han tackar säkert för gratulationerna. Väntar med spänning på att Josse ska börja uppdatera sin blogg igen...annars får jag åka till Bergsbyn o våldgästa. KRAM!

Postat av: Ulrika M

Vi kanske kunde våldgästa tillsammans...

Är du ledig någon fredag?

2009-01-30 @ 14:49:16
Postat av: Johanna

Grattis till både J och D från oss!

2009-01-31 @ 08:28:34
URL: http://hemmahosjohanna.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Ulrika: Tyvärr inte ledig någon vardag förrän om 4 veckor då jag blir mammaledig i en månad. Men om du kan vänta till dess så kan vi åka första bästa fredag i mars, det vore jättekul! Träffade din bror tidigare, han hade "första-dagen-på-jobbet-förvirring".



Johanna: De tackar o bockar.

2009-02-01 @ 12:47:12
URL: http://deli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback