Våren kryper närmare

2011-02-09 @ 08:44:42
Våren kryper närmare och närmare och själv har jag jobbat och Vabbat så mycket omvartannat att jag knappt märkt att januari passerat. Och januari som är en av de värsta månaderna på året tycker jag, så med andra ord kan vi kalla det en possitiv effekt av allt slit. Jag gillar inte kyla! Vilket krasst leder till frågan varför jag bor där jag bor.... men jag gillar allt annat härligt som vintern medför.

Nu när den mest extrema kylan börjar krypa undan blir det läge för att göra familjeutflykter med skotern. Det finns en backe några kilometer här ifrån dit man kan åka och gräva ned sig i sluttningen och grilla korv medan barnen åker stjärtlapp. Helt underbart, och söderläge så man kan fånga några solstrålar.

Igår på lunchen gick jag en snabb sväng på stan, vilket jag inte gjort på sååå länge. Helt plötsligt hade all rea bytts ut mot vår! Men jag höll mig i kragen och gjorde det jag skulle, köpte nya tröjor till barnen. Fast inne på Hemtex halkade jag över en fin kökshandduk som jag bara var tvungen att köpa, jag har en svaghet för såna.

Pallen i kollaget nedan är heller inte fy-skam, finns hos Indiska.



Kollage med bilder från Stoff och Stil, Hemtex och Indiska

Vaxduk, Stoff och Stil, 29,95 kr/m
Kökshandduk, Hemtex, 39 kr
Pall, Indiska, 695 kr