Vinterbild

2008-04-15 @ 15:17:52

Tog väldigt många bilder under Tussilagoloppet på dagis. Så här fina var Vilgot o Ida. Har köpt turkosa galonishandskar till Vilgot så att han lättare kan se sina bland alla andras blå och röda.

image33

Spektakel på dagis

2008-04-12 @ 20:36:20
Snacka om att vi har ett underbart dagis. De senaste veckorna har fröknarna och barnen övat på en pjäs som heter "Lille Pers Vandring". Idag var det "showtime". Vilgot hade bjudit in oss, sina far- o morföräldrar och som pricken över i:et kom även kusin Einar med och kikade. Riktigt kul att se barnen (och fröknarna för den delen också) utklädda till olika varelser. Vilgot var spindel och var enormt söt med sina åtta ben. Tragiskt nog hade vår kamera slut batteri så det blev inga bilder för oss, men det blixtrade mycket i lokalen ändå så bildbevis lär komma så småningom.

För två veckor sen anordnades "Tussilago-loppet" på dagis. Dagen till ära var det strålande sol (liksom idag) och det var jätte kul att se barnen stylta sig fram på skidor i skoterspåret. De yngre barnen fick gå runt, eller de sprang rättare sagt runt. När man åkt/gått/sprungit ett varv blev det vätskekontroll med saft och kaka.

Efter teatern idag åt vi lunch tillsammans med "våra" inbjudna teatergäster. Vilgot var riktigt glad att kusin Einar kunde komma och titta och de lekte massor när de väl kommit hem till oss. Nu ligger en trött spindel och en trött lillebror och sover och snart gör även mamman det för det har varit en lång dag!