Lite bilder....

2007-07-15 @ 13:38:54
Tänkte att det var ju länge sen jag la in några bilder, så här kommer det en på en badpojke. Denna är självklart tagen på playan i Hemvattnet under den tiden vädret begav sig. Hoppas att vädret vänder snart så vi kan åka dit igen och ha det gott.


image14

I ett regnigt Gummark

2007-07-09 @ 22:34:16

Usch vilket äckligt väder! Första veckan av semestern var nästan för bra för att vara sann. Sol och bad hela dagarna. Men det måste ju regna nån gång också. Lyckligtvis hann "vi" precis gjuta klart garagegrunden innan regnet började ösa ner. Det har verkligen varit perfekt väder för en nygjuten grund, men man kan ju tycka att det borde sluta regna snart.

I veckan sätter bygget igång, jag längtar i massor till allt är klart. Då har vi äntligen ett ordentligt garage och förråd. Jag ser nog mest framemot förrådet, för vi har hemskt ont om förvaring och hemskt mycket grejor. Sen kanske "nån" kan fixa till i skrotrummet, det är faktiskt enda rummet som vi inte tapetserat om ännu så det ser ganska udda ut jämfört med resten av huset. Åsså är det ju fyllt med skrot, därav namnet. Det kommer nog att bli rätt likt Vilgots rum förrutom tapeterna som förmodligen blir vita istället för ljusblå.... Självklart har jag planerat detta för flera månader sen, har till och med gjort en sån där berömd check-lista.

Just nu går jag bara och väntar på att få ett samtal från en viss person som ska ha barn typ nu! Fast jag har sagt att hon får gott vänta till den 12 juli, för det är då jag tror att bebisen kommer. Hon själv (med respektive) går självklart runt i sin lägenhet och trampar och längtar och väntar och längtar. Men tänk på att vissa är faktiskt
gravida i 42v + 5dagar! Hoppas hon slipper det, för det var inte kul för varken kroppen eller psyket. Men så här i efterhand kommer man ju bara ihåg det positiva av allt som hände under den tiden. Nu längtar jag bara så inni bomben till hon ringer, för jag tror inte jag ska ringa nåt mer nu, det blir så jobbigt för henne med allt tjat.

En annan bra grej när deras bebis har kommit är att då MÅSTE jag ju åka till Umeå och hälsa på och då kan det ju hända att jag får äta på SUBWAY!!!