Härlig höstdag

2011-09-24 @ 13:27:03
Idag njuter vi av en härlig höstdag. Sambon har smitit iväg en stund för att spela golf medan vi övriga familjemedlemmar har passat på att vara ute en stund och röjt undan lite gamla blommor och krukor samt spelat en omgång fotboll. Innan vi gick ut bakade jag Biscotti di Prato á la Leila. De inte bara smakar gott, de får även hela huset att dofta underbart!


Bild Recept.nu


Lamp-tips!

2011-09-23 @ 08:53:10
I vårt TV-rum har vi två armaturer som har jumbolampor. Det ena är en fönsterlampa och den andra en bordslampa. Till mitt förtret gick jumbolamporna i dessa sönder, samtidigt! Bara att inhandla nya. Köpte de förra på Clas Ohlson så jag gick dit för att köpa nya. Väl där sprang jag på en ny variant av jumbolampor. Det är en sockel (E27) som man skruvar en liten lampa i, över sockeln skruvar man sedan en kupa formad som en jumbolampa. Dessa kupor fanns med flera olika mönster, jag fastnade för denna med ränder på. Blev hur fint som helst!


Bilder: Clas Ohlson


I väntan på advent...

2011-09-19 @ 19:47:27
Kom på mig själv med att glida iväg in på adventsgrejor när jag letade efter en sänggavel på Ellos. Men vaddå, det är ju bara två månader kvar till grejerna ska fram?!?! Jag börjar alltid pynta inför advent den 19 november. Varför då? Jo, det är min namnsdag så det har blivit lite av en namnsdagspresent till mig själv. Detta är en tradition som har hållit i sig så länge jag minns. Se bara så mysigt!



Bild: Kollage med bilder från Ellos.se


Bio någon?

2011-09-15 @ 13:55:05

Den 18 Nov har den premiär, filmen som jag har väntat på i 1 års tid, Breaking Dawn (part 1).  Jag plöjde igenom alla böckerna på mindre än en månad, en riktig book-junkie var jag förra hösten. Nu har i alla fall trailern släppts och det verkar som att filmen har all potential till att bidra till en härligt tjejkväll på bio.