God Natt Min Skatt och Sov Så Gott!

2007-04-18 @ 21:42:59

Vilgot har en "trotsa-mamma-period" just nu. Ikväll har vi läst saga. I en timme, minst. Det var faktiskt riktigt mysigt att ligga där och bara må gott. Men när det gått en timme och han fortfarande inte somnat bli man rätt irriterad, för att inte säga arg, och då skrattar han. Det är då man måste låta bli att skratta själv, men det är inte alltid så lätt. När han väl somnat fick jag den där känslan av att jag ville väcka honom igen så att vi kunde leka lite till.

Jag fick en gång frågan om jag älskat någon så mycket att det gör ont. Visste inte riktigt vad jag skulle svara, för jag hade nog inte upplevt den sortens kärlek. Det var innan vi hade fått Vilgot. Nu vet jag.

God Natt Min Skatt och Sov Så Gott!


Att shoppa sig lycklig.....

2007-04-16 @ 21:50:55
Vilken underbar helg det varit! Och inte bara för att det varit helt fantastiskt vårväder ute, utan också för att jag i söndags fick åka till Haparanda och shoppa på IKEA. Jag vet, det är lite vansinnigt att åka 25 mil för att shoppa och sen åka hem igen. Men det var ännu vansinnigare förr, då åkte vi 40 mil till Sundsvall för att shoppa och sen åka hem igen, och allt detta på samma dag! Jag kan inte hjälpa det, det är vansinnigt kul. Vad mer kan jag säga än:
"-Ingvar Kamprad, the man is a genius!"

Innan IKEA kom till Haparanda kan jag lugnt påstå att det var väldigt många Skellefteå-bor som aldrig satt sin fot norr om Luleå (bland annat jag). Och vem vill åka till Luleå nu när Haparanda dykt upp på shoppingkartan. Visserligen är det minst lika kallt och blåsigt i Haparanda som i Luleå, men vad gör det, man är ju inomhus hela tiden. Det ska bli kul att åka upp när det är sommar och se vilket utbud som Haparanda erbjuder då, jag kan nästan slå vad om att mitt i alla dessa butiksetableringar så öppnar de nån form av äventyrsbad/spa. Det vore nog pricken över i:et.

Vi (Ida, mamma och jag) hade det i alla fall riktigt kul på vår blixtvisit. Jag handlade självklart en hel del grejer till Vilgot, bland annat en sparbössa, han tycker det är så himla kul att leka med pengar (sådan mor sådan son). Sen blev det lite textilier och annat onödigt.....

Jag tillhör nog den skara människor som vägrar tro att man inte kan shoppa sig lycklig, för nog var det bestämt den känslan jag hade i kroppen när jag kom hem och fick packa upp allting.





Ett litet smakprov på "onödigt krafs"