En fräschare utsida

2007-11-02 @ 13:05:10

Halloween är här! Eller det var ju Halloween i onsdags. Jag ställde ut en pumpa-gubbe på bron och det blev så fint så. Sedan väntade jag ivrigt på besök av häxor och otyg. Det kom fyra häxor, eller jag tror att de var utklädda till häxor i alla fall, för det är ju lite svårt att se skillnad nuförtiden eftersom det är så många som går och ser ut så för jämnan. Jag kan väl tro att det kanske kommer fler halloween firare i helgen, men de får skynda sig, för godiset börjar ta slut (de fyra häxorna var glupska...eller nåt.)

På söndag var det så dags igen. Den årliga företeelsen att fylla år. Förut var det kul för att man fick presenter, nu är det kul för att man får träffas och fika, mest roligt är väl det sist nämnda. Det enda jag har kommit på att jag önskar mig är bidrag till att byta markisväv på våra markiser samt två nya markiser. Det var ju nämligen så att "vi" avverkade en massa träd i våras när "vi" gjorde plats för det nya garaget (vars status jag kan uppdatera i ett senare inlägg). När träden fallit insåg vi snabbt att vi var tvungna att sätta upp markiser i barnrummen.

Givetvis har jag inte kunnat vänta till min födelsedag med detta utan var och beställde redan för två veckor sedan. Idag var de här från Mani och plockade ned de gamla markiserna och mätte upp för de nya. Sedan fick "vi" välja tyg, vilket "vi" redan bestämt oss för för länge sen. Det blir som alla andra har, mörkgröna med rak kant. Jag längtar till de kommer tillbaka med de renoverade markiserna, det ska bli så fint! Det bästa är att vi inte behöver lyfta ett finger för vi har bett Mani ta hand om allt. I vanliga fall brukar huskarlen sköta allt sånt här med renovering och montering men jag kände att jag ville bespara honom det nöjet, han har nog med garagebygget.

En annan grej på önskelistan är som vanligt de återkommande presentkorten på diverse spa-behandlingar. Det finns nog inget härligare än att bli ompysslad av proffs.

Årets önskelista kan nog sammanfattas med att jag önskar mig en fräschare utsida......