Att göra när det regnar...

2012-07-13 @ 13:38:24
Innan jag gick på semester hade jag i huvudet en sån där "Att göra när det regnar"-lista som var ganska lång och full av både roliga, halvjobbiga och dötrista saker, men jag tänkte att jag hade ju 6 veckor på mig att avverka den så listan skulle nog dra ut på tiden. Lite visste jag då att det skulle regna så här mycket.

De roligaste sakerna på listan är för länge sedan avverkade, de lite halvjobbiga likaså och nu har jag börjat nafsa i kanten på de saker som jag absolut helst inte vill peta i men vet att de egentligen måste göras... De två sista punkterna på listan är fönsterputsning samt städning av köksskåparna. YEACK! Jag började häromdagen med skafferiet, men då fick jag en enorm lust att baka så sen dess har jag bakat:

♥ Kolasnittar
♥ Bondkakor
♥ Minichokladmuffins
♥ Chocolate chip cookies
♥ Saffransmuffins
♥ Oreos
♥ Kanelsnurror

Hittade även en påse mandelmjöl så kanske att jag ger mig i kast med att testa på Macarons i helgen. Som tur var går D på semester efter dagens jobb vilket innebär att jag lätt kan hitta triljoners andra ursäkter för att slippa göra de två sista punkterna på min lista.



Kanelsnurror



Oreos

Helgen i bilder

2012-07-08 @ 23:05:10
Så vips var denna helg över. Vi har hållit oss på hemmaplan hela helgen och njutit av att det varit härligt sommarväder. Fast det har inte varit så där typisk julivärme och idag regnade det hela förmiddagen.

Julius helg började bra med att det balades hö på lägdorna alldeles intill oss. Vi hann med en härlig lördag på stranden, hela familjen var med. D jobbar en vecka till innan han går på semester, sen kan han vara med varje gång. Idag har vi spikat panel på utbyggnaden. Jag vet att jag sagt det förrut men det tål att sägas igen, det blir så bra!