Elektrisk vattenkokare kontra vattenkittel

2010-10-20 @ 23:03:49

Har en längre tid vägt för- och nackdelar med en elektrisk vattenkokare och en vanlig hederlig vattenkittel. I afton när jag skulle koka tevatten och sneglade på våran tråkiga el-kokare insåg jag att det vore ju tusen gånger charmigare med en vattenkittel med pip-funktion. Min mamma har en från Le Creuset och den är rysligt fin. Så nu blir det nog till att beställa en från Bagaren & Kocken (vår önska butik lägger ner nu, så vi har ingen återförsäljare kvar). Så här fin är i alla fall kitteln...



Bild
Bagaren & kocken


Nytt på Ikea

2010-10-05 @ 21:06:36
Det har dykt upp en massa nyheter på Ikeas hemsida, nyheter av det juliga slaget, me like! Och tänka sig att vi ska åka upp till Happis i helgen. Hoppas hoppas hoppas att det hunnit få in litegrann åtminstone. Nu åker vi i och för sig mest upp för att bo på hotell, mysa, äta god mat och åka över till Finland och shoppa billiga vinterskor till barnen, men lite Ikea kan ju inte skada. Jag menar, titta bara!



Bilder från
Ikea


Årets Halloweenpyssel

2010-10-05 @ 19:42:36
Har så rysligt mycket att göra just nu att jag nästan glömt bort att det är Halloween snart. Kikade in hos min favorit-halloween-pyssel dam, Martha Stewart, och klickade ihop detta kollage. Det finns givetvis mycket mer avancerade pyssel, men jag tycker att dessa känns överkomliga. I helgen var jag förbi hos blomsterhandlaren och köpte oss en pumpa. Måste skynda mig att karva ur den innan den hinner mögla. Vi brukar avverka två pumpor innan Halloween är över.



Kollage med bilder från Martha Stewart.