Nötning?!

2010-05-30 @ 22:05:55
Börjar vara rätt less nu på mjukisbyxor med hål på knäna!!! Jag vet, jag har skrivit om detta förr, men nu skriver jag igen. Idag gick det hål i de sista som var intakta, så imorgon blir det till att köpa nya, grabben stenvägrar ju jeans, inte ens de mjuka. Och tro mig, det lönar sig inte att tjata, han är väldigt bestämd vad gäller sina kläder, precis som mor och far sin. GAH!

Shopping i Stockholm

2010-05-24 @ 19:36:32
Jag har haft en superhärlig och välbehövd weekend i Stockholm. Har myst med glada vänner, shoppat och ätit god mat. Jag slappade till och med så mycket att jag fick lite abstinens av att inte hålla på och stöka undan efter barnen så jag började stöka undan hos min kompis istället, men jag tror inte att det gjorde så mycket :).

Det blev en del shopping, fast inte alltför mycket, jag var ju tvungen att få med det på flyget hem också. Inspiration har jag däremot fått i massor. Det lite roliga är att jag för det mesta handlade på butiker som vi även har hemma, men de har oftast större utbud i stora städer så det finns mer att välja bland.

Var på Granit och hittade bland annat än "bildäcks"-kruka, några plåtlådor och några betongljushållare. Besökte även Bolagret där jag köpte en lampa att hänga i fönstret i Vilgots rum, en sån lampa som bara är en svart-vit mönstrad sladd med en stor glödlampa.

På Indiska hittade jag detta överkast till Julius, det finns säkert här också, men jag vågade inte chansa. För övrigt måste jag kika in på Indiska här hemma också, för det fanns mycket mer som jag gärna hade släpat hem.


Bild:
Indiska


Stockholm here I come!

2010-05-19 @ 20:25:28
Ikväll packar jag mina väskor, för imorgon kväll bär det av mot huvudstaden för att hälsa på hos bekanta. Jag åker helt själv, utan familjen, så det blir som en minisemester för min del. Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig så vi kan vara ute så mycket som möjligt och slappa och ha det skönt. Fast slappa kan man kanske inte kalla det när man ränner runt i butiker?

Har blivit lovad en guidad shoppingtur utanför drottninggatan och sedan har jag som önskemål att vi ska äta god mat, samt att vi måste finna av lunchbuffén på Pizza Hut. LOVELY!

Falskt Alarm!

2010-05-17 @ 20:03:57
Vissa måndagar börjar värre än andra..... Imorse ringer vår väckare som vanligt kl. 5.45. Vi väcker barnen, går ned i köket och börjar med frukost. Jag konstaterar att vår klocka i köket stannat, jaja, tänker jag, det är nog ett tag sen jag bytte batterierna. När sedan D är på väg ut genom dörren, plockar han upp sin mobil och säger: -E, det är nåt fel på min mobil, den säger att klockan är 3.31. Varpå jag börjar misstänka något och kollar min egen som visar 3.32...hmmm.... -Sorry ungar, ni måste gå och lägga er igen, det är fortfarnade natt! (inte så lätt att veta, det är ljust här dygnet runt så här års).

Tro det eller ej, men efter ungefär en timme sover hela familjen igen. När sedan väckare ringer igen (denna gång D´s mobil) stänger vi av den och somnar om (!) och vaknar inte förrän 6.45. Och sedan är kaoset i full gång igen! Snacka om Falskt alarm!

Medicinlåda

2010-05-14 @ 09:48:19
Om man öppnar ett visst skåp i vår tvättstuga så fullkomligt rasar det ut piller, plåster och flaskor. Vårt medicinskåp är rysligt oorganiserat och verkligen i behov av någon form av medicinlåda. Till saken hör också att skåpet där vi har vår medicinförvaring är även vårt städskåp, så ibland blir man även knockad av en viss oregerlig dammsugarslang. Nä, nu är jag less, nåt måste göras.

Har sett många fina lådor för medicinförvaring, bland annat från Bruka Design. Men jag tycker ändå att dessa två verkar himla fina, kommer från Clas Ohlsson och Apoteket. Den från Clas Ohlsson är dessutom indelad i praktiska fack, ordning och reda!



Medicinlåda från Clas Ohlsson, 179 :-





Medicinlåda från Apoteket, 89:-


Smirnoff

2010-05-11 @ 22:48:43
I fredags var vi ute på Afterwork samt Club 27 tillsammans med J & J, riktigt kul var det. Vi hade turen att ha en riktigt grym bartender. Det resulterade visserligen i aningen för mycket drickande, men det var det värt! Bartendern blandade bland annat en drink baserad på Smirnoff Green Apple  tillsammans med Blackcurrant Sourz, den var supergod. Nu känner jag att jag måste handla hem lite roliga drinktillbehör inför sommaren, det som är lite tråkigt är att jag tror att just den sorten Smirnoff är beställningsvara.




Bild lånad från
www.smirnoff.com


Vitriini

2010-05-11 @ 22:40:21

Jag har en tendens till att alltid förälska mig i olika burkar och askar, fast jag vet sällan vad jag ska använda dem till. Denna glasask, Vitriini, kommer från Iittala och finns i en mängd olika färger, ungefär som Kivi-lyktan. Undrar om denna kommer att bli lika populär? Den har i alla fall blivit det hos mig så den hamnar på önskelistan!