Hemma igen

2012-03-31 @ 15:30:58
Nu har vi varít hemma i några dagar efter vår semester på Teneriffa. Vår semester var verkligen superhärlig. Vi solade och badade i 6 underbara soliga dagar. Lite nervösa var vi första morgonen eftersom Vilgot började morgonen med att kräkas. Men som tur var var det inte magsjuka utan någon form av utmattning från nervositet inför resan och att vi var uppe enormt sent kvällen innan.

Efter en förmiddags vila vägrade Vilgot vara inne något mer utan skyndade sig ut till poolen för att slutföra "Uppdrag: lära sig simma". Och det gjorde han med bravur. Julius paddlade omkring sittandes i en flytring. Allteftersom dagarna gick blev grabbarna snabbare och snabbare i poolen.

Hotellet vi bodde på var ett gigantiskt komplex med stora rum. Vårt rum hade till och med två toaletter. Balkongen, som vette mot poolen och havet, var stor nog för både solstolar och cafébord.

Vi föräldrar turades om att bada och sola. Maten var bra för att vara All Inclusive. Jag tror att jag åt musslor och aioli varje dag, så smarrigt, har nästan lite abstinens efter det. De hade även Croissanter till frukost och dessa med lite chokladkräm på var rysligt farliga.

Vi åkte även in till Playa de las Americas två gånger för lite annan mat samt shopping. I Playa de las Americas drack jag även en av de godaste Mojito jag någonsin druckit. En Frozen Mojito. Det blir till att odla Marockansk Mynta i sommar så att jag kan göra några egna här hemma.

Även fast vädret hemma nu är underbart och snön börjar töa bort så känner vi att vi gärna hade stannat kvar ett bra tag till!




Foto taget från vår balkong. En av poolerna.


Teneriffa here we come....

2012-03-20 @ 10:44:51
Nu är det bara timmar kvar innan planet lyfter....  Hit ska vi och slappa och må gott i en veckas tid.

Fler filmer från Playa Paraiso, Spanien hos Fritidsresor


Tävling hos Ellas Inspiration

2012-03-09 @ 21:32:27

Denna tävling hos Ellas Inspiration gillar jag verkligen. Man kan vinna presentkort på 600kr hos Familyroom.se, en webbshop som jag faktiskt missat (hur är det möjligt?).

Kika in hos
Karin på Ellas inspiration...


Finally friday!

2012-03-09 @ 08:31:40
Sitter och myser så här på fredagsmorgon. Barnen ser gamla avsnitt av Smurfarna och jag har precis druckit upp min morgon-espresso och läst en gammal "dagstidning". Det känns underbart att bara jobba 80%. Det är min tredje lediga fredag på rad nu och fler blir det.


Det blev rosa

2012-03-01 @ 22:58:56

Jag har inte bytt färg på bloggen på drygt två år nu, så jag tyckte det var dags.
Rosa it is! Tillfället till ära tänkte jag bjuda på ett rosé vintips:
Esprit du Silène
Tänk att snart får man sitta och sörpla vin i solen, om två veckor bär det av till Teneriffa!




Bild lånad från Systembolaget.se


Dagens fynd!

2012-03-01 @ 19:39:10
Jag har fyndat idag. Dessa rivjärn, Accutec från Cuisipro, är rysligt vassa och bra. Och när de kostar 95kr istället för 265kr så är de ännu bättre!