Det våras!

2007-03-21 @ 21:51:11
Aaaah, äntligen. Den långa vintern närmar sig sitt slut! Plusgrader, sol och det töar för fullt. Okej, okej, jag vet, det kommer säkert att komma minst en omgång snö till innan den får försvinna för gott. Jag vill vara optimist och tänka positivt i hopp om att det hjälper våren att skynda sig litegrann. Idag är det dessutom vårdagjämningen och det i sig är väl tecken nog på att det våras.

I lördags fyllde Vilgot 2 år. Tiden flyger, eller hur man nu säger. Det blev tyvärr inget kalas i lördags, vi hade fullt upp med att bota en elak ögoninflammation som födelsedagsbarnet överraskats med. Till helgen däremot blir det kalajs med pompa och ståt, nåväl åtminstone saft, bullar och tårta. Ballonger lär det också bli. Ärligt talat har jag glömt bort hur många vi bjudit så det gäller att jag bullar upp med fika, så ingen blir utan.

En till sak som måste firas är att den 20 februari föddes "gutten" Benjamin. Det är en av de tjockisar som var hemma i julas som äntligen fått klämma ut sin guldklimp. Har precis sett honom på webbkameran, helt underbar. Det var nästan så att jag kände bebis-lukten genom skärmen (trots att det var länge sen Vilgot var bebis). Jag kan bara säga: -Åååååhhhh!

image9