Oj så fin!

2010-04-30 @ 13:40:43
Alla som känner mig vet att jag inte kan motstå en fin sak när jag ser den. Var och köpte present till min mor och krockade då med denna fina emaljerade såskastrull från Hackman. Den finns även som en gryta på 3,9L, men kastrullen var ju bara sötast. Man kan förutom att tillreda sås även smälta smör, värma mjölk och annat i den. Fast jag behöver inga användningsområden till den, jag ska bara titta på den.




Bild från Hackman


Ikea

2010-04-27 @ 09:04:13
Det blev Ikea i söndags, jag klarade mig! Om jag skulle åka dit på magsjuka nu så känns det inte lika hemskt som om det skulle ha blivit i helgen :). Söndagen bjöd med andra ord på en hel del shopping. Jag köpte bland annat en säng till Julius, mer om den när jag skruvat ihop den. Sen köpte jag även sängkläderna som jag visade i tidigare inlägg, det kommer att bli så fint med hans nya säng.

Här kommer ett litet kollage med andra inköp från söndagens strapatser.



De gröna små vaserna kunde jag bara inte låta bli. Bilder från Ikea.




Hittade även den finaste karaffen! Kärlek vid första ögonkastet....


Magsjuka och Ikea?

2010-04-23 @ 15:37:28

Vilgot har magsjuka, usch och fy och blä! Han har inte kräkts sen i förrgårkväll, men han är fortfarande inte bra i magen. Vi andra har än så länge klarat oss, men det känns som att vi ska ha ytterst tur om vi inte trillar dit inom kort. OCH JAG SOM SKA PÅ IKEA PÅ SÖNDAG!!!! Vi ska åka buss, så det är inte så lätt att ändra på. Hoppas hoppas hoppas!

Egentligen har jag väl inga måsten på Ikea, men det är bara så kul att få åka iväg en stund. Hade tänkt ta med mig stickningen och sitta och skvallra med mamma på bussen och sedan njuta av åtskilliga timmars shopping och egentid. OM jag kommer mig iväg har jag tänkt handla en ny säng till Julius, han sover fortfarande i spjälsäng och det vill jag ändra på. Och om jag köper ny säng måste jag köpa sängkläder, tycker dessa är riktigt charmiga...



Bild: Ikea


Need to shop.....

2010-04-18 @ 13:34:04
Jag känner ett stort behov av att shoppa just nu, inte till mig själv utan till den äldre av gossarna. Han växer så det knakar och verkligen nöter ut kläder (till lillebrors glädje som slipper ärva). Det är väl mest byxor jag pratar om. Köpte ett par röda mjukisbrallor i stl 122 i februari, de är numera både för stora och har hål på knäna. För någon vecka sen fick han ett par grå mjukisbrallor i stl 128, de passar fortfarande och har ännu inte några hål, men vem vet, snart tittar nog knäna fram även där.

Jeans vägrar han ha på dagis, och det kan jag förstå, inte så kul att röra sig i och absolut inte kul att ha under täckbrallor och galonisar. Nä, nu blir det till att köpa fler mjuka lekjeans, för själv tycker jag de är ett bra mittemellan alternativ. Inte så dyra men ändå slittåliga.

Det blir nog en lunch på stan när barnbidraget har landat.



Dessa finns hos Lindex för 129:-


Sötnos

2010-04-05 @ 19:24:19
Visst, jag skriver sötnos, för det är ju vad han här, men det är med en viss underton av bitterhet. Just nu håller jag på att lägga honom och han bara vägrar sova, tjurar och är arg och ropar MAMMA!. Men det ska väl inte alltid vara lätt att lägga honom?!

Själv blir jag bara tjurigare när han är så här, jag biter ihop, lägger ner honom i sängen igen och säger God Natt för tusende gången. Jag var också tjurig när jag var liten, om jag tänker efter så är jag fortfarande enormt tjurig. Med andra ord ligger det i generna. Så jag kan inte låta honom besegra mig, för det vore ett enormt nederlag, det vore att visa att hans tjurighet är värre än min och då är slaget om sängen förlorat för en lång tid framöver.



Bild Privat