Lusthuset

2011-07-30 @ 17:26:49
Har påbörjat operation inreda lusthuset - igen. Vi hade möbler där tidigare men det var mina föräldrars. I höstas tog de tillbaka dem eftersom de byggt sin stuga färdigt och därmed behövde dem själva. Häromdagen fyndade jag ett runt bord, med iläggsskiva, på Myrornas. Detta håller jag på att måla vitt. Nu fattas bara stolar. Vilket innebär att jag återigen är på jakt efter begagnade pinnstolar att sätta lite färg på. Planen är nog att de ska bli ljust mintgröna.




Så här såg det ut kring lusthuset för två år sedan när vi precis hade avverkat kring det.


Jag är usel!

2011-07-27 @ 21:44:47
Just nu är jag usel på att uppdatera bloggen. Är fullt upptagen med att njuta av semester. Vi har hunnit bada massor, varit ute med husvagnen i två veckor, druckit hinkvis med vin, ätit god mat och busat och myst med barnen. Ska njuta i en och en halv vecka till innan det är dags för allvaret igen och då kanske jag blir lite bättre på att blogga och tar mig tid att visa några av semesterns pyssel.

Resan till Indien innan semestern gick förresten riktigt bra. God mat och ingen av oss blev magsjuk, tjihoo! Det var däremot otroligt varmt och fuktigt där så varenda utevistelse man gjorde var en ansträngning. Vi fick lite tid till att göra en weekend utflykt, vi följde med våra kontakter till några tempel och grottor, Ajanta och Elora caves. Det var riktigt kul att få möjligheten att göra något som inte var jobb under resan. Väl där kände vi oss lika utstirrade (vi blev till och med fotade av främlingar) som när vi var i Zambia i höstas.

På tal om vilket tänkte jag slänga ut en bild på en av de många gigantiska spindlar vi delade bohag med i Zambia. Det var också lite kul när vi checkade ut och sa till hotell-damen att vi visst råkade döda några gigantiska spindlar och hon svarar: -"Men oh, nej, de stora som är så fina det är ju de små ni ska döda, de kan vara giftiga." Lovely! Nu kanske ni förstår min entusiasm till att göra en retur denna höst ;).



En solstickan-ask hade inte räckt till. Jag är tacksam att vi bor i Sverige.