Så var glada julen slut slut slut...

2009-12-27 @ 16:35:49

Julen har vi firat i dagarna fyra. Lilla julafton enligt tradition den 23e hos släkt och vänner, julafton hos svärmor och hemma hos oss, juldagen hos min bror och annandagen hemma hos oss igen. Oj oj oj vad mycket mat det blir. Och för att inte tala om julklappar. Det första jag gjorde på juldagen var att gå upp i pojkarnas rum och rensa i deras garderober för att få plats med alla de nya kläder de fått "av tomten".

Just nu är huset belamrat med leksaker, de ligger i köket, i hallen, i vardagsrummet, i TV-rummet, ja, överallt. Är mycket glad att vi själva inte fick så otroligt mycket julklappar utan att vi istället fick pengar. De ryms så mycket bättre, eller rättare sagt så finns de inte kvar så länge då de säkerligen lär spenderas rätt fort.

Julhelgen har också bjudit på ofantliga mängder snö. D o V var ute och skottade i förmiddags och när de var klara kastade de sig i snödrivorna och bara försvann. Vilgot tyckte det var superkul, han ville absolut inte komma in och äta lunch trots att det var kallt och blåste tonvis med snö ute. Och jag som tidigare i december undrade om vi skulle få en vit jul eller ej.

Ikväll fortsätter vi vårat frosseri. Trots att det är vanlig söndag har vi bestämt oss för att när barnen sover blir det ostbricka och vin, vilket är något som vi skulle ha ätit tidigare, men vi har varit alldeles för mätta.

God fortsättning och Gott Nytt År!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback