Mascarpone Tryffel

2012-02-26 @ 18:58:49
Mascarpone Tryffel

200g mörk choklad 70%
100g mascarpone

Smält chokladen över vattenbad. Tag från plattan och rör i mascarponen. Smaksätt med något av nedanstående;
0,5tsk arrakarom
eller
några chilliflakes
eller
hackade mandlar eller pistagenötter

eller annan önskad smak, undvik dock socker!!!

Är man inte LCHF:are kan man med gott samvete tillsätta 4msk florsocker också.

Ställ in i kylen och låt svalna. Rulla sedan kulor. Tryfflarna kan rullas i kokos, hackade nötter eller siktad kakao. Jag rullade mina i siktad Valrhona kakao. Visst, tryfflarna är inte helt kolhydratsfria, men man äter sällan fler än två då de mättar rätt bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback